Vi har et fantastisk engasjert personale med mye kompetanse og erfaring fra det å jobbe med barn. En god sammensatt gjeng med både voksent og yngre personale gir barna en bredt tilbud når det gjelder omsorg, læring, lek og moro.

Og kanskje viktigst: Som synes det er gøy å jobbe med barn!

Våre engasjerte medarbeidere

Bente M. Widell
Bente M. WidellStyrer 100%
Bente har vært ansatt som styrer i Østheim Barnehage siden april 2006. Hun er utdannet ved Høgskolen i Oslo og har fordypning i musikk og videreutdanning innen Flerkulturelt arbeid med barn og unge. Bente har også fullført nasjonal lederutdanning for styrere.
Anne B. Hansen
Anne B. HansenPedagogisk leder 100%
Anne har vært ansatt som pedagogisk leder i Østheim Barnehage siden oppstart 2003. Anne er utdannet pedagogisk assistent og har erfaring som styrer.
William Matthew Robertson
William Matthew RobertsonPedagogisk leder 100%
William har vært ansatt i Østheim Barnehage siden våren 2013. William er utdannet som førskolelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus og har tidligere jobbet som animatør.
Henrik Sterri
Henrik SterriBarne og ungdomsarbeider 100%
Henrik har vært ansatt i Østheim Barnehage siden høsten 2009.
Sverre Sønstabø
Sverre SønstabøAssistent 80%
Sverre har vært ansatt i Østheim Barnehage siden høsten 2012. Han har tidligere vært her som lærerkandidat i to år, og har også jobbet her som vikar.
Jason Simon Kitt
Jason Simon KittAssistent 90%
Jason har vært ansatt i Østheim Barnehage siden høsten 2012. Jason er utdannet arkitekt.
Kine Parnevik
Kine ParnevikAssistent 50%
Kine har vært ansatt i Østheim Barnehage siden mars 2011. Kine er utdannet ved Norges Markedshøgskole og utdanner seg på deltid til å bli barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus.
Liv Karin Sælle
Liv Karin SælleAssistent 50%
Liv Karin har vært ansatt i Østheim Barnehage siden 1999. Liv Karin er utdannet frisør.